NLP Terapi


Dit fantastiske sind.
Vores sind vil altid støtte os, på den måde sindet tror, er bedst for os.
Det betyder, at hvis dit sind fandt en løsning der virkede da du var 5 år gammel – og sindet siden da ikke er blevet opdateret, kan du opleve at sindet – i bedste tro, stadig, og stædigt holder fast på en løsning der ikke er nær så brugbar og hensigtsmæssig, nu hvor du er blevet ældre og mere erfaren.
Men da sindet jo altid vil støtte os, på den måde sindet tror er bedst for os, betyder det, at bliver vi først opmærksomme på de nu uhensigtsmæssige løsningsmodeller, vil sindet være meget velvillig over for nye, mere hensigtsmæssige og forbedrede løsninger, hvis der bliver taget hensyn til det oprindelige behov.

Lad os tage et tænkt eksempel:
Da du var 5 år gammel opdagede du at når problemerne blev for store, så hjalp det på følelsen af frustration, at sparke til ting, blive vred og sætte dig ind på værelset med din bamse og surmule, indtil de voksne kom for at trøste og gøre dig glad igen.
Dette adfærdsmønster virkede måske nok udmærket da du var 5 år, men som 35-årig, kan det være problematisk – når der opstår konflikter eller problemer, at sparke til ting eller at forvente at nogen kommer løbende for at afhjælpe din frustration.
Vælger du så at gøre noget ved det – måske fordi din partner eller din arbejdsplads er blevet træt at din adfærd og indimellem beskylder dig for at være barnlig og vanskelig at omgås, så er dit fantastiske sind parat til at opdatere og lære nyt, altså så længe det oprindelige behov tilgodeses!
I dette tænkte eksempel, kunne løsningen evt. være at få forskellige metoder og værktøjer så du kan berolige og opmuntre dig selv når du føler dig presset og frustreret.

At vælge terapeut.
Jeg vil foreslå dig at du snakker med flere forskellige terapeuter, inden du beslutter dig. Du kan altid få en uforpligtende snak hos en ansvarlig terapeut, enten over telefonen eller ved et kort besøg. Mit råd er, at du spørger ind til terapeutens uddannelse og erfaringer.
Der findes forskellige terapiformer, så snak med de forskellige terapeuter om netop deres metode og netop dit emne. Hos nogle indgår der fysisk berøring i form af massage eller lignede og hos andre er det vigtigt at undgå dette. Tillid er væsentligt i terapi, så gå til den terapeut du føler dig allerbedst tilpas med.

Afklarende samtale.
Et typisk terapiforløb vil starte med en afklarende samtale. Jeg vil gerne høre lidt om hvad det overordnet er, du ønsker at forandre og jeg vil vurdere om det er noget jeg er i stand til at hjælpe dig med. En afklarende samtale, er først og fremmest tænkt som en mulighed for dig som klient, til at afgøre, hvorvidt det jeg siger og foreslår, er brugbart for dig og den situation du står i: Lyder det fornuftigt – giver det dig et overblik og en god fornemmelse af at jeg forstår din problematik?

Online og telefon
Jeg arbejder online og telefonisk med mine klienter.

Jeg kan dog – efter aftale, komme hjem til dig. Se nedenfor:


2023 gælder flg. priser.

Afklarende samtale 
En afklarende samtale telefonisk (ca. 30 min.)
En afklarende samtale Online (ca. 30 min.)
Kr.   275,-
Kr. 350,-

Terapi-session

En tlf. session (50 min.)Kr. 525,-
Forløb af  3 sessioner (betales forud)Kr. 1.450,-
En online session (50 min.)Kr. 600,-
Forløb af 3 sessioner (betales forud)Kr. 1.600,-


Jeg kan – efter aftale, komme hjem til dig:

Afklarende samtale i dit hjem: 
En afklarende samtale (50 min.)Kr. 600,.-

Terapi-session i dit hjem:

En session varer 75-90 min.Kr. 800,-
Forløb af  7 sessioner (betales forud)Kr. 4.900,-

Kørsel i Fredericia-området: Inkluderet.
Kørsel i Region Syd: Kr. 200,- pr. session