NLP Slankeskole 1
Online Grundkursus
Max. 8 deltagere


Føler du, at det at tabe dig, er så uoverskueligt, at du slet ikke har lyst til at gå i gang?
Det, du siger til dig selv - det, du tror på om dig selv og din forestillingsevne kan have stor indflydelse på din vægt. Min erfaring er, at overflødig vægt handler mere om følelser end om ydre betingelser. Min erfaring er også, at der altid er en virkelig god grund til overvægten, om end den hidtil har været skjult for dig.
På dette kursus vil du få mulighed for bedre at forstå den virkelige årsag til din overvægt, fordi fokus vil ligge på dine tanker og forestillinger - og ikke på mad, motion og kost. (Hvilket mange synes er en stor befrielse :-)

Med NLP´s nænsomme redskaber kan du blive bevidst om eventuelle indre konflikter omkring din vægt og du vil få værktøjer til at lave nye og mere motiverende forestillinger om dig selv og din fremtid.
Kost, vitaminer og motion er naturligvis vigtige ingredienser i enhver slankeproces. Føjer du hertil den følelsesmæssige og mentale side af sagen, så har du en ægte chance for at gennemføre en slankeproces. Når vi føler os hele og stærke, glade, energiske og motiverede er selv et større vægttab muligt og overkommeligt. 

På dette kursus får du mulighed for:

* At lære dig selv bedre at kende.
* At forstå hvorfor og hvordan din opfattelse af dig selv, har indflydelse på din vægt.
* At blive klogere på årsagen bag din overvægt.
* At stifte bekendtskab med din utrolige forestillingsevne.
* At lære at tænke tanker der slanker.

Max. deltagere: 8

Tidspunkt, Varighed og Pris for kurset, vil blive opdlået her på siden senere i år.

Tilmelding:  kontakt@kb-nlp.dk eller 40326564