Kunsten at sætte mål...
Hvordan spiser man en elefant?

På samme måde, som man sætter mål: Et skridt af gangen – og i tilfældet med elefanten er løsningen; en enkelt bid af gangen.

Er der noget du gerne vil opnå? Er der noget du virkelig ønsker dig?
Ved du, hvordan du sætter mål og aktiverer drømme, og ikke mindst – ved du, hvordan du opnår de ønsker, mål og drømme du har?

Tag med på kursus: ” Kunsten at sætte mål – og nå dem!” og få indsigt i forskellige måder, metoder og dine egne ressourcer.

Rigtig mange af os, går rundt i en daglig ”trumme-rum”. Enten er vort liv blevet alt for forudsigeligt og måske behæftet med en kedelig fornemmelse af at livet bare kører forbi, eller også hænger vi en klokkestreng og er blevet stressede af alt for mange gøremål. Det kan være at det handler om dit job og din karriere, måske om dit sociale liv eller din familiesituation. Det kan også være det handler om dig og dit liv?

De sidste års forskning i f.eks. stress, påviser at mennesker kan opnå bemærkelsesværdige resultater ved at bruge egne indre ressourcer. Det kan være via visualiseringer, afslapningsteknikker, selvhypnose, meditation osv.
Denne viden om sindets utrolige evner kan også anvendes, når det gælder om at nå et mål, et ønske, en drøm.

På dette kursus vil vi derfor sætte fokus på dine egne iboende talenter og ressourcer.
Du vil få mulighed for at lære hvordan du henter inspirerende ideer fra dit kreative sind, og lære hvordan du anvender din indsigtsfulde erfaring og din fantastiske hjerne. Gennem viden og små øvelser vil du hurtigt aktivere dine egne kraftfulde evner således at du nemt genfinder dine kreative talenter.

Tidspunkt, Varighed og Pris for kurset, vil blive opdlået her på siden senere i år.

Tilmelding: Tlf. 40 32 65 64 eller via mail:
kontakt@kb-nlp.dk