NLP SlankeSkole 1 

Grundkursus - 5 aftener á 2½time

Føler du, at det at tabe dig, er så uoverskueligt, at du slet ikke har lyst til at gå i gang?

Det, du siger til dig selv - det, du tror på om dig selv og din forestillingsevne kan have stor indflydelse på din vægt. Min erfaring er, at overflødig vægt handler mere om følelser end om ydre betingelser. Min erfaring er også, at der altid er en virkelig god grund til overvægten, om end den hidtil har været skjult for dig.
På dette kursus vil du få mulighed for bedre at forstå  den virkelige årsag til din overvægt, fordi fokus vil ligge på dine tanker og forestillinger - og ikke på mad, motion og kost. ( Hvilket mange synes er en stor befrielse :-)


Med NLP´s nænsomme redskaber kan du blive bevidst om eventuelle indre konflikter omkring din vægt og du vil få værktøjer til at lave nye og mere motiverende forestillinger om dig selv og din fremtid.
Kost, vitaminer og motion er naturligvis vigtige ingredienser i enhver slankeproces. Føjer du hertil den følelsesmæssige og mentale side af sagen, så har du en ægte chance for at gennemføre en slankeproces. Når vi føler os hele og stærke, glade, energiske og motiverede er selv et større vægttab muligt og overkommeligt. 

På dette kursus får du mulighed for :

* At lære dig selv bedre at kende.
* At forstå hvorfor og hvordan din opfattelse af dig selv, har indflydelse på din vægt.
* At blive klogere på årsagen bag din overvægt.
* At stifte bekendtskab med din utrolige forestillingsevne.
* At lære at tænke tanker der slanker.

Pris: 5 aftener: Kr. 1.225.-

Tilmelding:  kontakt@kb-nlp.dk eller 40326564


NLP SlankeSkole 2  Videregående. 

SlankeSkolen 2 blev skabt, fordi mange af deltagerne fra SlankeSkole 1 Grundkursus, ønskede at øve sig på de nye værktøjer,  - at følges med de andre kursister lidt længere tid og - ikke mindst, ønskede de at lære mere. Derfor går SlankeSkole 2, lidt dybere i de psykologiske mekanismer - og forståelsesmodeller for det menneskelige sind. 

På dette kursus får du mulighed for at lære om :

Vaner og Nøgler.
Vaner kan være noget af det sværeste at gøre op med! Hør om hvordan, du bryder uhensigtsmæssige vaner. Lær dig selv, via spørgeteknikken: ”Nøglen” at lande sikkert udenfor problem-rammen.          

De 6 niveauer.                                                                                                                                                                 Sommetider kan det at se tingene udefra – eller oppefra, hjælpe til nye ideer og valgmuligheder. Nye perspektiver kan også sommetider bringe forståelse for, hvorfor et problem kan være så vedvarende. På hvilket niveau er du mon overvægtig?

Overbevisninger.                                                                                                                                     Det vi tror på, om os selv og verden og de andre, er af gørende for hele vort liv. Følelsesmæssigt, mentalt, økonomisk og helbredsmæssigt. Vore overbevisninger er en meget vigtig medspiller i en slankeproces - og kan være en overvældende modspiller når det drejer sig om overvægt.

Dit indre redigeringsrum. (Submodaliteter)
Vi kan skabe tiltrækkende fremtids-visioner, som vi nemt og motiveret lever ud. Ligesom vi kan skabe ikke særligt motiverende tanker om slankekure, os selv og vores viljestyrke. Når bare vi ved hvordan!  Det kan vi lære, ved at blive bevidste om, hvad vi allerede gør i vore ”indre redigeringsrum”!

Selvværd.
Selvværd er afgørende for at opnå en succesfuld vægtreduktion. Kunsten er at holde af sig selv også selvom der måske er nok at være utilfreds med. Selvværd er ubetinget kærlighed til sig selv.      

Visualisering og drømmerejser.
At skabe kontakt til sig selv, er en af de mest effektive og hurtige måder at slanke sig på. En af de hurtigste måder at komme i kontakt med sig selv på er, at sætte lidt tid af hver dag til at visualisere, meditere og bekræfte. Vi prøver lidt forskellige teknikker. 

Pris:
5 aftener: Kr. 1.225,-

Tilmelding:
kontakt@kb-nlp.dk eller 40326564

Forudsætning:
Afsluttet grundkursus (SlankeSkole Del 1)